Noutăți la Lidl: 3 unelte Parkside bune pentru lucrul cu lemnul

19.09.2022
Noutăți la Lidl: 3 unelte Parkside bune pentru lucrul cu lemnul

Lidl aduce în ceastă săptămână noi unelte Parkside, care pot completa colecțiile celor care dețin deja multe astfel de dispozitive. Cele trei produse intră în oferta magazinelor joi, 22 septembrie, și sunt utile în special în lucrul cu lemnul.

O mașină de înșurubat și găurit, cu fir, va fi disponibilă la prețul de 149 de lei. Dispozitivul are cuplu de 40 Nm, putere de 300 W și turație maximă, la mersul în gol, de 1.600 rotații/minut. Mașina folosește mandrină de 10 mm, iar în cutie sunt incluse două bituri. Cablul dispozitivului are lungime generoasă, de 5 metri.

Citește și: Unelte utile în orice atelier, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

Lidl

Lidl va vinde, de asemenea, două șlefuitoare pentru lemn, sub marca Parkside.

Modelul de șlefuitor cu bandă va fi disponibil la prețul de 199 de lei. Aparatul, cu putere de 600 W, are o suprafață de șlefuire de 75 x 140 mm. Viteza benzii la mersul în gol este de maxim 250 de metri/minut. Cablul de alimentare al șlefuitorului are lungime de 4 metri. Produsul va costa 199 de lei.

Un model de șlefuitor cu vibrații va fi disponibil la prețul de 139 de lei. Numărul de oscilații la mersul în gol este de 14.000 – 24.000 pe minut. Dispozitivul poate fi folosit, pe lângă lemn, pentru șlefuirea de metale sau lacuri. Aparatul are cablu cu lungime de 4 metri și putere de 270 W.

Toate cele trei produse Parkside primesc garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Unealtă Parkside inedită, în curând la Lidl. Utilă pentru artiști și cei care doresc să personalizeze obiecte

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult