Cel mai ieftin televizor disponibil la Carrefour. Ideal pentru clienții cu buget redus

12.04.2024
Cel mai ieftin televizor disponibil la Carrefour. Ideal pentru clienții cu buget redus

Dacă ești în căutarea unui nou televizor, dar nu dispui de un buget foarte mare sau nu vrei să cheltuiești foarte mulți bani, am găsit la Carrefour un televizor foarte ieftin.

Televizorul nu mai este folosit la fel precum era folosit acum 20 de ani, utilizatorii s-au orientat din ce în ce mai multe către serviciile de streaming și au început să uite de televiziunea tradițională. Dar dacă încă mai căutați un televizor simplu, fără prea mari pretenții, Smart Tech 24HN10T2 ar putea fi alegerea ideală pentru un buget strâns.

Televizorul Smart Tech 24HN10T2 oferă o experiență de vizionare plăcută, cu caracteristici care satisfac nevoile de bază ale utilizatorilor, totul la un preț foarte mic. Televizorul vine cu o diagonală de 60 cm și rezoluție HD Ready. Acest model este ideal pentru camerele mai mici, oferind imagini clare, cu detalii suficiente.

Cel mai ieftin televizor de la Carrefour costă mai puțin de 400 de lei

Designul său simplu, în culoarea neagră, se potrivește ușor în orice decor, fiind ideal pentru o bucătărie sau terasă. Televizorul este disponibil în oferta celor de la Carrefour la prețul de 399 de lei, atât în magazinele fizice, cât și pe site-ul online al magazinului de retail.

Pe lângă un panou HD Ready cu rezoluție 1366 x 768, televizorul Smart Tech 24HN10T2 oferă tehnologia Dolby Audio și diferite porturi de conectare, cum ar fi un HDMI, foarte utilă dacă doriți să conectați televizorul la un calculator sau laptop. De asemenea, dispune și de două porturi USB, în cazul în care doriți să vizionați poze și videoclipuri direct de pe un stick sau un hard disk extern.

Televizorul Smart Tech 24HN10T2 este disponibil în oferta celor de la Carrefour la prețul de 399 de lei, atât în magazinele fizice, cât și pe site-ul online al magazinului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult