LG a lansat în România televizorul Ultra HD cu ecran de 84″

25.04.2013
LG a lansat în România televizorul Ultra HD cu ecran de 84

LG a lansat astăzi în România televizorul 84LM960, unul dintre primele modele Ultra HD care au ajuns până acum pe meleagurile noastre.  Având o diagonală de 84”, acesta oferă un ecran cu o rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli, de patru ori mai mare decât cea a consacratului standard Full HD.

LG 84LM960 include motorul de procesare Triple XD Engine, care promite o afişare superioară a celor 8 milioane de pixeli care compun un cadru. Până la apariţia conţinutului Ultra HD 4K, viitorii posesori vor beneficia de serviciile unui motor de scalare performant, care va încercă sa ofere o afişare cât mai bună posibil pentru banalul conţinut HD sau Full HD. Evident, nu putea fi uitată tehnologia de afişare Cinema 3D de la LG, noul televizor oferind acelaşi suport tridimensional cu ochelari pasivi pe care compania l-a implementat până acum.

Noul televizor LG include un sistem audio stereofonic cu două subwoofere şi o putere de 50W. O altă prezenţă familiară este noua versiune a telecomenzii LG Magic Motion, care a fost lansată la sfârşitul anului trecut, aceasta oferind control prin gesturi, voce sau mai obişnuita rolă de navigaţie. Interfaţa Smart TV oferă acum 1400 de aplicaţii, inclusiv jocuri sau produse localizate precum Cinemagia, HBO Go, Filmbox sau Voyo.

Televizorul oferă patru intrări HDMI, două intrări coaxiale şi câte o intrare VGA, Component, Compozit şi SCART, trei porturi USB, interfaţa Ethernet, ieşire audio optica şi slot CI, la care se adaugă un adaptor wireless cu compatibilitate Wi-Fi Direct, WiDi şi Miracast.

Modelul de televizor LG Ultra HD de 84” este disponibil pe piaţa din România la un preţ începând cu 89999 RON la marii retaileri.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News