LG lansează o ediție specială a televizorului OLED C2, cu branding Star Wars

27.05.2022
LG lansează o ediție specială a televizorului OLED C2, cu branding Star Wars

LG și Disney au dezvăluit o nouă ediție specială pentru televizoarele OLED din seria C2. Varianta de 65” va fi disponibilă în curând într-o ediție „Star Wars”, care va include diverse personalizări inspirate din faimosul univers. Chiar dacă design-ul general al televizorului nu va fi obligatoriu diferit de modelul C2 „standard”, la nivel software vor exista câteva bonusuri, în timp ce cutia televizorului va fi complet diferită, decorată cu imaginea lui Darth Vader.

Televizorul LG C2 cu Star Wars va fi disponibil în doar 501 de unități

Deja LG C2 în varianta de 65” nu era un televizor ieftin, iar ediția specială Star Wars, chiar dacă va fi inițial lansată la un preț apropiat de cel oficial, nu va putea fi cumpărată apoi la același preț. Asta pentru că sunt planificate doar 501 unități de acest gen pentru SUA, iar compania nu a anunțat disponibilitatea în alte regiuni. Astfel, cu siguranță dintre primii 501 de clienți, mulți vor pune televizorul la revânzare pe platforme precum eBay la prețuri mai mari.

Ce primești însă de la acest televizor în ediție limitată? Pe lângă cutia care diferă față de cea standard, televizorul va reda sunetul de respirație al lui Darth Vader la fiecare pornire. De asemenea, cursorul de pe ecran, controlat cu Magic Remote, va fi în formă de sabie laser, în timp ce modul „galerie”, care afișează diverse imagini atunci când televizorul este în stand by, este populat cu imagini cu tematică Star Wars, unele dintre ele fiind chiar schițe din stadiul de creație al filmelor. Nu în ultimul rând, telecomanda are logo-ul Star Wars imprimat.

lg oled star wars 2 c2

Anunțul coincide cu evenimentul anual Star Wars Celebration, unde Disney anunță cele mai noi filme și seriale Star Wars. Anul acesta, compania a lansat trailerul pentru serialul Andor, bazat pe personajul cu același nume din filmul Rogue One, a anunțat serialul Skeleton Crew, în care va juca actorul britanic Jude Law, și a anunțat că următorul sezon din The Mandalorian va fi lansat în februarie 2023. Acesta va fi urmat de serialul Ahsoka, cu Rosario Dawson, tot cândva în 2023. În prezent, pe Disney+ rulează serialul Obi-Wan, cu Ewan McGregor.

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult