LG lansează StanbyME Go, un televizor portabil livrat într-o valiză. VIDEO

16.08.2023

LG a introdus în oferta sa un nou tip de televizor numit StanbyME Go. Acesta este un nou model din gama sa de televizoare „portabile”, echipate cu baterie internă, dar, spre diferență de modelul inițial, care era montat pe un stativ și putea fi mutat prin casă, StanbymeGO este un model compact, atașat de o valiză pentru a putea fi luat în călătorii. Pe lângă acces la aplicații de streaming de filme și muzică, acest model vine și cu alte funcții foarte atrăgătoare.

StanbyME Go este primul televizor LG care poate fi luat în camping

StanbyME Go de la LG este un televizor cu diagonală de 27” și rezoluție Full HD, folosește un panel LCD și este echipat cu boxe cu putere de 20W. Televizorul este compatibil cu conținut Dolby Vision și Atmos, la fel ca modelele sale care nu sunt portabile. De asemenea, acesta este permanent atașat de o valiză, care integrează un suport care permite utilizarea televizorului în diverse poziții, cât și o baterie care asigură până la trei ore de utilizare. Pare să fie genul de televizor pe care să îl folosești pentru a vedea un film atunci când pleci în camping, sau la picnic.

Stativul permite ridicarea, coborârea, rotirea ecranului în poziție verticală și înclinarea lui pentru a fi îndreptat cât mai bine către utilizatori. De asemenea software-ul webOS preinstalat permite accesul la toate aplicațiile de filme și muzică pe care te aștepți să le găsești pe un televizor smart, dar există și câteva aplicații precum jocuri, care pot folosi funcționalitatea touch. Altele pot afișa conținutul în mod portret, asemeni unui smartphone, util probabil pentru aplicații cu clipuri video verticale, precum TikTok. Desigur, StanbyME Go este livrat și cu o telecomandă tradițională.

LG stanbyme go 2

Televizorul portabil oferă suport pentru conectarea de smartphone-uri pentru afișarea de conținut prin AirPlay și Cast și integrează Bluetooth și Wi-Fi pentru conectivitate la accesorii sau rețele de internet.

LG a anunțat lansarea lui StanbyME Go momentan doar pentru SUA și plănuiește să îl vândă doar prin intermediul site-ului său oficial, nu și prin magazine retail. Primele comenzi vor ajunge la clienți la finalul lunii august. Prețul acestui televizor este de 999 dolari americani.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult