LG oferă un Smart TV compact, numai bun pentru masa din dormitor

26.10.2012
LG oferă un Smart TV compact, numai bun pentru masa din dormitor

LG TM2792 este un televizor 3D şi Smart TV cu acces la internet, adresat celor care nu dispun de foarte mult spaţiu pentru instalare şi nici buzunare foarte adânci.

LG TM2792

Televizorul cu ecran IPS de 27 inch suportă rezoluţie Full HD şi prezintă mai toate calităţile unui Smart TV de mărime normală: design elegant cu ramă îngustă şi picior de susţinere metalic, acces la internet WiFi cu suport WiDi şi WiFi Direct, web browser şi acces la aplicaţii Smart TV. Avem la dispoziţie conectivitate HDMI, VGA, Composite şi Component, un conector SCART, trei port-uri USB pentru hard disk extern şi accesorii, dar şi un port Ethernet LAN. Alături de telecomanda clasică, în pachetul cu accesorii găsim şi telecomanda LG Magic Remote, special adaptată pentru interfaţa Smart TV.

Televizorul LG TM2792 ajunge pentru început pe rafturile magazinelor din Coreea, urmând ca disponibilitatea pe plan internaţional să fie asigurată până la finalul acestui an. Preţul de achiziţie, încă neoficial, ar putea fi situat în jurul sumei de 900 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult