LG răspunde la seria de televizoare „decorative” de la Samsung cu noul Posé, un televizor OLED

04.06.2022
LG răspunde la seria de televizoare „decorative” de la Samsung cu noul Posé, un televizor OLED

Anul acesta la CES, LG a prezentat noua sa serie de televizoare „decorative” din seria Objet Collection, cea care concurează direct în piață cu modelele Lifestyle de la Samsung, precum The Frame, The Sero sau The Serif. Cel mai nou membru al colecției Objet se numește Posé și pare să concureze direct cu The Serif, fiind un televizor pe care îl poți instala pe patru picioare, pentru a avea atât un rol practic, cât și unul decorativ, datorită design-ului neobișnuit, dar totuși minimalist.

LG Posé pare să fie un concurent pentru modelul The Serif de la Samsung

Posé, la fel ca modelul Easel, care oferea un design care se „sprijină” mai degrabă de un perete decât să fie montat pe unul, este un televizor OLED, care vine în trei dimensiuni. Pare să fie inspirat, cel puțin la interior, de seria C2, fiind disponibil în variante cu diagonală de 42, 48 și 55”, acestea fiind cele mai mici dimensiuni ale gamei mid-range tradiționale de la LG.

Spre diferență de alte televizoare de la LG, acest model nu adoptă linii drepte pentru design, ci mai degrabă încearcă să integreze suprafețe curbate. Astfel, în afară de colțurile de sus, televizorul este curbat în partea de jos, iar această suprafață să întinde până pe partea din spate, acoperind zona cu componentele electronice interne. Cele două picioare din laterale sunt de asemenea foarte rotunjite.

LG Posé beneficiază de un Gallery Mode, asemeni altor modele ale companiei, care afișează diverse imagini sau tablouri atunci când televizorul este în stand-by, pentru a completa pachetul de dispozitiv electronic „decorativ” din spațiul în care este instalat.

Nu există încă un preț pentru LG Posé, însă acesta nu are cum să fie unul foarte mic. Asta pentru că deja modelele LG C2, care par să împărtășească aceleași componente interne, pornesc deja de la prețuri de peste 1.500 euro în dimensiunile menționate. Având în vedere că este un produs construit în serie limitată, cu un design diferit și aspirații de obiect decorativ, prețul ar putea fi mult mai mare atunci când ajunge pe piață.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult