Lidl va vinde din nou un televizor smart Xiaomi. Preț, disponibilitate și caracteristici tehnice

08.07.2022
Lidl va vinde din nou un televizor smart Xiaomi. Preț, disponibilitate și caracteristici tehnice

Lanțul de supermarketuri Lidl va vinde din nou, începând de joia viitoare, un televizor smart marca Xiaomi.

Modelul care va fi disponibil este Xiaomi MiTV-P132. Acesta are ecran LED cu diagonala de 80 de centimetri, rezoluție de 1.366 x 768 pixeli și rată de reîmprospătare de 50 Hz. Rama display-ului este foarte îngustă pe trei laturi.

Televizorul are procesor quad-core, 8 GB capacitate de stocare internă și telecomandă Bluetooth care funcționează în orice direcție ar fi orientată. Telecomanda dispune și de suport pentru control vocal. Mai mult, are butoane dedicate pentru aplicațiile Netflix și Prime Video.

Citește și: Lidl va vinde două accesorii foarte utile pentru smartphone, cu preț mic

Xiaomi MiTV-P132 include tehnologiile Chromecast, Miracast și oferă suport pentru asistentul vocal digital Google Assistant.

Televizorul dispune de conexiuni Bluetooth 4.2, Wi-Fi (benzi de 2.4 GHz sau 5 GHz / 802.11 a/b/g/n/ac) și are următoarele porturi și sloturi: 1 x jack audio de 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x Ethernet, 1 x CI+, 2 x USB, 2 x RF, 1 x RJ-45.

Pe partea audio, modelul este compatibil cu standardele Dolby Audio și DTS-HD. Difuzoarele integrate au putere de 10 W (RMS).

Dispozitivul rulează sistemul de operare Android TV și are un consum de energie de 25 kWh la 1.000 de ore (Clasa energetică E). Televizorul este compatibil cu suporturile VESA 100 x 100.

Produsul va costa aproape 1.000 de lei la Lidl.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult