Lidl va vinde două accesorii foarte utile pentru smartphone, cu preț mic

07.07.2022
Lidl va vinde două accesorii foarte utile pentru smartphone, cu preț mic

Lidl va avea în ofertă, săptămâna viitoare, noi accesorii utile pentru smartphone-uri. Două dintre acestea ne-au atras atenția.

Un încărcător wireless magnetic pentru iPhone (iPhone 12 / 12 Pro, iPhone 13 / 13 Pro), prevăzut cu stand pentru birou rabatabil, va fi disponibil, începând de luni, la prețul de 65 de lei. Dispozitivul, marca Tronic, are putere de 7,5 W și va beneficia de garanție de 3 ani. Modelul oficial de la Apple oferă o putere de 15 W și costă 260 de lei la iStyle. Încărcătorul Tronic va fi disponibil în variantele alb și negru.

Potrivit celor care l-au testat, încărcătorul se prinde bine de spatele smartphone-urilor Apple chiar și când acestea sunt protejate cu carcase subțiri. Produsul are dimensiunile 6,5 x 0,75 centimetri.

Citește și: Lidl va vinde din nou un televizor smart Xiaomi. Preț, disponibilitate și caracteristici tehnice

Dispozitivul poate fi folosit, bineînțeles, și pentru încărcare de smartphone-uri cu sistem de operare Android care dispun de tehnologie de încărcare wireless. Există chiar și modele de telefoane Android cu sisteme magnetice similare cu MagSafe.

Util, mai ales acum în perioada concediilor, este cablul 3-în-1 oferit de Lidl. Dispozitivul, disponibil tot sub marca Tronic, are ieșiri Lightning, USB-C și micro-USB. Compania oferă și la acest produs garanție de 3 ani.

Lungimea cablului nu este prezentată pe site-ul companiei. Acest produs va costa aproape 55 de lei.

Foto: Lidl.ro

Citește și: 5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult