(P) Cumpără-ţi cel mai performant televizor de pe piaţă, LG OLED 4K, cu ocazia LG Private Black Friday

(P) Cumpără-ţi cel mai performant televizor de pe piaţă, LG OLED 4K, cu ocazia LG Private Black Friday

Îţi doreşti un televizor premium de ultimă generaţie? Poţi avea cele mai performante modele de pe piaţă, cu tehnologie OLED 4K, beneficiind de o reducere de preţ substanţială, mai repede decât te aşteptai, deoarece ediţia din acest an a Black Friday organizată de LG Electronics va fi una specială. Nu mai este nevoie să cauţi zeci de oferte pe internet, deoarece îţi poţi achiziţiona peste doar câteva zile modelul preferat, de la un brand premium respectat, şi primeşti garantat reducerea şi produsul, direct de la producător.

Asta deoarece LG vine cu o campanie exclusivă, în parteneriat cu Media Galaxy: Private Black Friday. Compania a ales o altă abordare pentru a oferi acces la o selecţie de produse de top din gama premium 2016, disponibile la preţuri speciale: 4 modele de televizoare OLED, cele mai avansate de pe piaţă în acest moment, un televizor Ultra HD cu diagonală de 218 cm, maşina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid şi un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door.

Sub sloganul „Perfect Black, Perfect Black Friday”, produsele de top LG vor putea fi cumpărate online la preţuri speciale, timp de 3 zile, înainte de startul oficial Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii au de urmat 3 paşi simpli: să acceseze LGBlack.ro şi să se înregistrezi în perioada 2 – 16 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount şi, în zilele de 15 si 16 noiembrie, pot cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalaxy.ro, folosind codul de discount primit.

Televizorul LG OLED 4K

Design-ul Picture-on-Glass, avansatele funcţii HDR,calitatea impresionantă a culorilor şi adancimea nuanţelor de negru oferă televizorului LG OLED 4K un avantaj major în faţa competiţiei.

Design uimitor Picture-on-Glass. Imagine perfectă

Design-ul Picture-on-Glass dispune de panou OLED ultra-subţire de doar 2,57 mm  dispus pe o foaie din sticlă transparentă şi sistem de difuzoare sound bar în partea frontală. Această formă unică este posibilă datorită tehnologiei LG OLED. Televizoarele au fost gândite astfel încât să ofere un design sofisticat pentru orice cameră, oferind astfel o mai mare flexibilitate în timpul instalării.

Culori perfecte pentru o experienţă de vizionare aproape de realitate

Noua gamă de televizoare LG OLED 4K oferă o experienţă de vizionare de neegalat, cu mai mult realism şi precizie. Pe lângă formatul HDR10 de care dispune înreaga gamă LG OLED 4K, fiecare televizor oferă tehnologia Dolby Vision necesară pentru a îmbunătăţi experienţa HDR conventional.

Tehnologia Dolby Vision oferă o calitatea impresionantă a culorilor şi a nuanţelor de negru. În plus motorul de cartografiere a tehnologiei Dolby Vision garantează un conţinut optimizat pentru a se potrivi funcţiilor fiecărui televizor. HDR Dolby Vision™  este deja formatul preferat al celor mai importanţi jucători de pe piaţa transmisiunilor, studiouri de film şi producători de electronice.

Dincolo de compatibilitatea cu HDR10 si HDR Dolby Vision, televizoarele LG OLED 4K oferă o experienţă HDR nuanţată, cotrastul şi luminozitatea fiind redate în detaliu.

Negrul perfect pentru o mai mare senzaţie de realism şi profunzime

Spre deosebire de ecranele LCD, unde iluminarea LED se realizează pe suprafeţe întregi ale ecranului, în cazul panourilor LG OLED, fiecare pixel se poate aprinde sau stinge independent. Ca rezultat, televizoarele LG OLED afişează culori vibrante şi umbre detaliate, chiar şi atunci când obiecte luminoase se află lângă spaţii întunecate. Această abilitate permite ca imaginile să fie afişate atât cu un negru perfect, cât şi în culori vibrante, televizoarele OLED fiind astfel mediul ideal pentru conţinut HDR.

Cu o putere de procesare de 10 biţi, televizoarele LG OLED 4K pot reda mai mult de un milliard de variaţii posibile de culoare cu cele mai fine detalii de culoare şi gradaţii. Cu suportul BT.2020- standardul de ultimă generaţie pentru difuzare şi distribuţie – precum şi cu o rată îmbunătăţită de reproducere a culorii, nu este nicio surpriză faptul că directorii Academy Award au apreciat puterea televizoarelor LG OLED 4K. Referenţii au remarcat în mod repetat că nimic nu se poate compara cu OLED, atunci când vine vorba de portretizarea cu exactitate a conţinutului cinematografic, aşa cum a fost menit să fie văzut.

Sunet premium fără nicio distorsiune

Dezvoltat în parteneriat cu Harman/Kardon, sistemele audio ale televizoarelor LG OLED 4K sunt proiectate cu un difuzor frontal, care oferă un sunet curat şi detaliat fără nicio distorsiuneSoundbar-ul este echipat cu subwoofere suplimentare pentru a susţine puterea difuzoarelor. Televizorul LG OLED 4K integrează un Soundbar rabatabil, care funcţionează ca un stand care păstrează calitatea audio chiar şi atunci cand televizorul este montat pe perete. Pentru o descriere în detalii a produsului accesaţi şi: http://lgoled.ro/#overview

Televizoarele OLED sunt cele mai avansate modele disponibile astăzi pe piaţă

De la apariţia primelor modele de televizoare la începutul secolului, tehnologia acestora a evoluat enorm. Cele mai avansate televizoare din zilele noastre sunt cele OLED 4K, diferite de cele cu tehnologie LED. Panourile OLED (Organic Light Emitting Diode) de care dispun aceste televizoare nu au nevoie de o sursă de lumină (acele LED-uri pe care le pomeaneam mai devreme). Fiecare punct de pe ecranul OLED (pixel) îşi generează propria sursă de lumină, fiecare punct poate fi controlat individual, poate fi stins sau aprins parţial în funcţie de imaginea pe care o afişează. Acest lucru ne oferă o imagine cum nu mai întâlnim pe nici un alt televizor. Negrul de pe televizoarele LG OLED 4K este chiar mai bun, mai profund, mai negru decat negrul afişat pe „plasmă”. În acelaşi timp, culorile sunt mai bogate şi mai bine definite pe acest fundal negru. Televizoarele OLED sunt considerate viitorul televizoarelor datorită proprietăţilor unice de a afişa imaginea. Mai mult, timpul de răspsuns este de 1.000 ori mai bun decât la LCD-ul convenţional, fără acel blurr sau lag care apare la imaginile în mişcare (meciuri de fotbal, Formula 1, tenis etc). Televizoarele LG OLED 4K actuale au o durată de viaţă similară sau chiar mai mare comparativ cu televizoarele LCD, putând ajunge până la 100.000 ore de funcţionare. Asta înseamnă 30 de ani dacă dacă le folosim timp de opt ore pe zi.

Un alt element important al televizorelor premium OLED 4K  de la LG este rezoluţia. Dacă în anii ’80 televizoarele cu tub catodic aveau o rezoluţie maximă de 640×480 pixeli, televizoarele premium LG actuale au ajuns la rezoluţie Ultra HD/4K (3.840 x 2.160 pixeli). Asta înseamnă peste 8 milioane de pixeli, care, pe un televizor OLED 4K, pot fi controlaţi individual. De exemplu, rezoluţia UHD de pe un televizor LG OLED conţine de 4 ori mai multe detalii pe centimetrul pătrat decât rezoluţia Full HD (1.080p).

LG este unul dintre producătorii cu tradiţie de televizoare OLED, având deja în portofoliu câteva generaţii de modele. Mai mult, compania furnizează panourile OLED şi pentru alţi mari jucători de pe piaţă, dovadă a calităţii acestei tehnologii. Mai multe detalii despre tehnologia OLED de la LG găsiţi aici: http://lgoled.ro/#overview

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult