Panasonic Z1: bijuterie tehnologică cu un corp zvelt de 1 inch

06.03.2009
Panasonic Z1: bijuterie tehnologică cu un corp zvelt de 1 inch

Televizoarele de ultimă generaţie trebuie să fie şi atrăgătoare ca aspect, multitudinea de tehnologii integrate nu sunt îndeajuns pentru a satisface gusturile indivizilor cu înclinaţii artistice. Aşa s-a gândit şi Panasonic când a conceput plasma Z1 (Panasonic TC-P54Z1), o bijuterie tehnologică cu o estetică desăvârşită. Nu degeaba în scurt timp a ajuns să fie cunoscută drept „cea mai sexy plasmă TV din lume”. Nu ai cum să nu remarci talia subţire cu care se prezintă. Măsoară doar 1 inch, în condiţiile în care diagonala TV-ului se întinde pe o lungime de 54 inch (aproximativ 137 cm).

Specificaţiile plasmei Panasonic Z1 sunt de top şi aici menţionăm rezoluţia Full HD 1080p, contrastul nativ de 40.000:1, redare cinematică la 24 Hz frecvenţă, sunet certificat THX şi conectivitate wireless HDMI (poate primi semnal AV wireless de la playere Blu-Ray, sisteme PC Media Center etc.). De asemenea, merită să menţionăm şi tehnologia care stă la baza realizării panoului – Neo PDP. Panourile Neo PDP sunt cele mai eficiente (din punct de vedere al consumului energetic) construite vreodată de către Panasonic.

La final însă, preţul vine ca o lovitură în plex executată de un luptător K1: 6000 de dolari. Sigur că avem în faţă un produs grozav, însă costă aproape cât o maşină. Cei care cred că îşi permit plasma Panasonic Z1 au timp de pregătire până în iunie, dată la care televizorul va începe să fie comercializat.

Panasonic Z1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News