Samsung Seria 7 – monitoare HDTV, în România şi în teste

12.04.2012
Samsung Seria 7 - monitoare HDTV, în România şi în teste

Primele modele din Seria 7 de monitoare HDTV de Samsung vor intra în curând pe piaţa din România şi noi avem un exemplar în teste. Pe scurt, cu o diagonală de 24” sau 27”, ele reprezintă o soluţie completă pentru conţinutul de pe PC şi cel TV. Cât despre design, puteţi decide singuri dacă ies sau nu în evidenţă privind imaginile de mai jos. Dotările Seriei 7 de monitoare HDTV de la Samsung sunt de top.

Samsung T24B750 - designul iese uşor în evidenţă

Panouri cu unghiuri largi, suport pentru televiziune digitală şi analaogică, precum şi funcţia Smart Hub, ce permite accesarea aplicaţiilor create special pentru televizoarele Samsung. Nu lipsesc două porturi USB pentru conectarea unor medii de stocare externe şi o placă de reţea wireless, pentru o conexiune elegantă la Internet. Intel WiDi este o altă tehnologie integrată de monitoare, oferind posibilitatea de-a recepţiona imagine şi sunet de la un laptop compatibil fără a folosi vreun cablu.

Samsung TB750 - modelul de 27"

Diferenţa între modelele Samsung TB750 de 24” şi 27” este dată de lungimea piciorului. Modelul mai mic, Samsung T24B750 are piciorul la fel de lung cât latura inferioară a ecranului. Acesta este şi monitorul HDTV pe care l-am primit în teste şi pe care-l vom prezenta pe larg săptămâna viitoare. Conform comunicatului de presă de la Samsung, preţurile monitoarelor HDTV din Seria 7 încep de la 1.560 lei cu TVA inclus. Ele sunt aşteptate în curând în magazinele de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News