Seiki oferă primul televizor 4K cu preţ sub 700 dolari

Seiki oferă primul televizor 4K cu preţ sub 700 dolari

După ce a anunţat lansarea unui televizor 4K de 50 inch, disponibil contra unui preţ relativ accesibil de 1500 dolari, Seiki face un nou pas îndrăzneţ în direcţia aducerii televizoarelor cu rezoluţie 4K la nivelul pieţei main-stream, lansând un model considerabil mai ieftin.

Deţinătoare a propriilor facilităţi de producţie şi angajaţi, Seiki este o companie specializată în produse cu preţuri accesibile, majoritatea din categoria televizoare. În oferta ce include deja un televizor cu diagonala 50 inch, Seiki va adăuga până la sfârşitul acestei luni şi un model cu diagonală 39 inch, mai mic dar capabil să redea imagini la aceeaşi rezoluţie 4K2K Ultra HDTV (3840 x 2160 pixeli). Suplimentar, televizorul cu preţ de 699 dolari poate afişa conţinut 1080p la 120 cadre pe secundă, viteză care permite redarea cursivă a scenelor dinamice din filme şi jocuri PC.


Citeşte şi:

VIDEO: vezi cât de tare va fi FIFA 14

Primul contact cu noul joc din seria NFS

GTA V – imagini noi şi un bundle exclusiv


Seiki oferă primul televizor 4K cu preţ sub 700 dolari

Cei care consideră că ecranul cu diagonală 39 inch este totuşi prea mic pentru a percepe toate detaliile dintr-o transmisiune TV cu rezoluţie 4K vor putea alege şi un model cu ecran de 65 inch, promis pentru lansare în această toamnă la un preţ situat cu mult sub nivelul competiţiei. Spre comparaţie, cel mai accesibil televizor Sony 4K de 65 inch poate fi achiziţionat contra sumei de 7000 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult