Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch, aproape accesibil

28.09.2011
Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch, aproape accesibil

Sharp Aquos este prima serie de televizoare LCD ce include modele cu diagonală de 80 inch, produse la scară largă şi disponibile pentru un preţ de achiziţie cât de cât apropiat posibilităţilor oamenilor de rând.

Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch

Nu înţelegeţi gresit, televizoarele de 80 inch din seria Sharp Aquos nu sunt deloc ieftine, însă dau startul unui nou război al preţurilor pentru gama televizoarelor cu diagonală mare, oferind la preţul unui autoturism second-hand performanţe pe care le puteam obţine până acum cu preţul unui autoturism de lux.

Pentru suma de „doar” 5500 dolari, Sharp ne oferă un televizor LCD cu diagonala de 203 cm, capabil să redea filme Full HD folosind o rată de actualizare a imaginii de 120 Hz, cerinţă obligatorie pentru redarea cursivă a scenelor dinamice şi jocurile de consolă.

Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch

Ecranul iluminat folosind tehnologie LED suportă o rată de contrast dinamic de 6.000.000:1, dar pentru preţul plătit va trebui să ne mulţumim fără suport pentru afişarea de conţinut 3D.

Lista de facilităţi oferită de acest gigant al televizoarelor LCD cuprinde acces la internet prin conexiune Wi-Fi, respectiv serviciile Netflix, CinemaNow, Vudu, Amazon şi Hulu.

Avem la dispoziţie doi conectori USB la care putem ataşa dispozitive de stocare externe, de pe care putem reda imagini, muzică şi colecţia de filme HD.

Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch

Creată special pentru pasionaţii de jocuri pe consolă sau PC, funcţia Vyper Drive are menirea de a reduce la minimum latenţele ce pot apărea la afişarea imaginilor pe ecran, garantând astfel o experienţă fluentă şi dinamică în orice joc.

Ecranul cu diagonală 203 cm măsoară numai 7.6 cm grosime, însă înainte de a trece la instalarea pe peretele din sufragerie ar trebui să ne asigurăm că suportul de susţinere ales este unul pe măsură, capabil să-i susţină greutatea de aproape 60 Kg.

Sharp oferă un televizor LCD de 80 inch

Sharp va adăuga în oferta de televizoare Aquos noile modele cu diagonală 80 inch la începutul lunii octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News