Smart TV Philips de 80 CM disponibil la preț accesibil în oferta celor de la Altex

04.12.2023
Smart TV Philips de 80 CM disponibil la preț accesibil în oferta celor de la Altex

Televizorul LED Smart Philips 32PHS6808, cu o diagonală de 80 cm (32 inch), este o alegere bună pentru cei care caută un dispozitiv compact și performant pentru divertismentul zilnic.

Televizorul vine cu o rezoluție HD (1366 x 768 pixeli) și îmbunătățiri ale imaginii HDR10 și HLG. Astfel, producătorul ne asigură că dispozitivul oferă o imagine clară și culori vii, ideală pentru vizionarea filmelor și serialelor. Și, de ce nu, și redarea unui joc pe PlayStation sau Xbox.

Modelul Philips 32PHS6808 este echipat cu funcționalități smart, inclusiv interacțiunea cu utilizatorul prin SimplyShare și oglindirea ecranului, și oferă acces la aplicații populare precum YouTube, Netflix și Amazon Prime Video. De asemenea, controlul vocal prin asistenți precum Google Assistant și Alexa facilitează navigarea rapidă.

Ce mai oferă Smart TV-ul Philips

Din punct de vedere al conectivității, Philips 32PHS6808 include trei conexiuni HDMI, două USB-uri și Wi-Fi integrat, oferind opțiuni ample pentru conectarea dispozitivelor externe. Televizorul suportă, de asemenea, diferite formate de redare multimedia, inclusiv AVI, MKV pentru video, și MP3, WAV, FLAC pentru audio.

În ceea ce privește sunetul, are o putere de ieșire de 10W, cu două difuzoare gamă completă și codec Dolby Digital MS12 V2.5, asigurând un sunet clar.

Designul său subțire și atractiv, cu ecran practic fără ramă și picioare subțiri de culoare gri, se potrivește ușor în diferite interioare. Mai mult, dimensiunile sale compacte și greutatea de doar 4 kg (4.2 kg cu suport) îl fac ușor de mutat și instalat.

Televizorul este eficient din punct de vedere energetic, clasificat în categoria E pentru consumul de energie în modul activ pentru SDR și G pentru HDR, cu diverse funcții de economisire a energiei, inclusiv un mod Eco și un senzor de lumină.

Per-total, Philips 32PHS6808 este un televizor smart de dimensiuni reduse, ideal pentru spații mai mici, oferind o imagine de calitate, sunet bun și opțiuni smart pentru divertisment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult