Oferta Dedeman: Televizor LED Philips cu diagonala 80 cm

14.09.2023
Oferta Dedeman: Televizor LED Philips cu diagonala 80 cm

Dedeman are la ofertă un televizor LED cu diagonala de 80 de cm (32”). Modelul Philips 32PHS5507/12 vine cu design foarte elegant, cu ramă îngustă în jurul ecranului.

Încadrat la gama de buget, modelul are display HD (rezoluție de 1.366 x 768 pixeli), cu format 16:9, unghi de vizualizare de 178 de grade și rată de refresh de 60 Hz. Totuși, regăsim unele avantaje specifice televizoarelor Philips, precum tehnologia Pixel Plus HD și Dolby Bass Enhancement, complementând un sistem audio cu două difuzoare de câte 8 W (16 W în total) pentru sunet stereo de bună calitate.

Ce oferă Modelul Philips 32PHS5507

Televizorul are un port USB la care poți conecta atât stick-uri USB dar și un HDD extern, două porturi HDMI și slot CI+. La acestea se adaugă ieșire Digital SPDIF și ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm.

Modelul nu este unul smart, așa cum sugerează și prețul, deși putem găsi televizoare inteligente la preț comparabil, dar cu compromisul selectări unui brand ceva mai slab cotat. Avem totuși funcție Media Player, televizorul suportând cele mai comune formate foto (JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF) și video (MPG, MPEG, DAT, VOB, MKV, MP4, M4A, M4V, MOV, FLV, 3GP, 3GPP, AVI, ASF, WMV).

Cu standul montat, televizorul are dimensiunile de 717.1 x 89.2 x 434.3 mm și o greutate de 4.2 kg. Modelul este compatibil cu suporturile VESA 75 x 75 mm.

Ecranul dispozitivului are rame foarte înguste, iar picioarele, de culoare gri închis, sunt subțiri. Difuzoarele sunt instalate la partea de jos a ecranului. Pachetul incluse o telecomandă ergonomică de pe care nu lipsesc tastele dedicate pentru funcția Media Player și Time Shift (doar cu hard disk extern conectat)

Dedeman oferă televizorul la prețul de 698.99 lei, redus de la 759 de lei. În acest moment la eMAG și la Altex produsul costă 649.99 de lei.

Citește și:

Auchan: 4 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult