Smart TV-urile din generaţie 2013 de la Samsung au fost anunţate în România

Smart TV-urile din generaţie 2013 de la Samsung au fost anunţate în România

Televizoarele Smart TV de la Samsung revin în 2013 cu un design nou şi o serie de îmbunătăţiri. Potrivit unor stiri, acestea vor fi disponibile în dimensiuni ce încep de la 32”. Diagonala cea mai mare a ecranului va fi de 55”. Preţurile vor porni de la 1.900 lei pentru modelul de 32” cu rezoluţie HD şi ajunge la 12.300 lei pentru televizorul de 55” cu rezoluţie full HD. Platforma Samsung Smart Hub nu putea să lipsească din lista de dotări. Ea include suport pentru redarea conţinutului multimedia, pentru accesarea reţelelor de socializare şi oferă acces o serie de aplicaţii.

Samsung Smart TV seria F8000

Aşa cum am văzut deja la modelele anterioare, Smart TV-urile de la Samsung pot fi dotate cu o cameră video, prin intermediul căreia utilizatorul poate controla televizorul de la distanţă. Modelele din 2013 vin cu algoritmi îmbunătăţiţi de recunoaştere a feţei şi mişcărilor.  Cu un gest făcut cu ambele mâini se poate face zoom la o imagine afişată, iar cu semnul Ok făcut cu mâna se poate da Like la o postare de pe Facebook. Noile televizoare Samsung Smart TV vin cu procesoare dual core şi quad core.

Samsung Smart TV seria F7000

Cei care au achiziţionat anul trecut un televizor din seriile ES7000 sau ES8000 au acum la dispoziţie un Evolution Kit. El va oferi un upgrade la nivel de procesor, GPU şi memorie pentru televizor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News