Sony prezintă noua gamă BRAVIA de televizoare 4K, cu ecrane de până la 190 cm diagonală şi grosime 4.7 mm

Sony prezintă noua gamă BRAVIA de televizoare 4K, cu ecrane de până la 190 cm diagonală şi grosime 4.7 mm

Sony a dezvăluit noua gamă BRAVIA de televizoare 4k, impresionând prin claritatea imaginii şi supleţea noii generaţii de ecrane, a căror grosime coboară până la 4.7mm în porţiunile cele mai înguste.

Sony BRAVIA X94C

Vârful de gamă Sony X90C este oferit în variante cu diagonală 55˝, 65˝ şi 75˝, toate motorizate de noul procesor Sony X1 4K, responsabil cu îmbunătăţirea imaginii pentru orice sursă de semnal video 4k prin adăugarea de efecte dynamic range şi o mai bună reprezentare a culorilor.

Pentru cei cu buget nu chiar de lux Sony oferă şi câteva modele de televizoare mai ieftine, dispunând de ecrane 4k cu tehnologie Triluminous. Indiferent de buget, televizoarele nou lansate oferă acces la serviciul PlayStation Now, permiţând utilizatorilor să experimenteze jocuri celebre pentru PS3, redate direct de pe serverele Sony fără nevoia unei console de jocuri. În plus, funcţionalitatea Smart TV asigurată cu ajutorul platformei Android TV deschide noi opţiuni pentru divertisment, navigare web şi căutări după conţinut iniţiate prin comenzi vocale, respectiv folosirea de aplicaţii populare pentru tablete şi smartphone cu Android.

Sony BRAVIA X90C

Încorporată în televizoarele Sony BRAVIA X94C şi X93C, tehnologia High-Resolution Audio promite să evidenţieze detaliile fine din melodii, ducând fidelitatea audio la un nivel superior CD-urilor audio obişnuite. Datorită tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este îmbunătăţit automat pentru o experienţă audio captivantă.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K şi Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult