Televizor smart Xiaomi, disponibil în această săptămână Lidl. Preț și caracteristici tehnice

08.04.2022
Televizor smart Xiaomi, disponibil în această săptămână Lidl. Preț și caracteristici tehnice

Un televizor inteligent Xiaomi va intra în oferta Lidl peste câteva zile. Dispozitivul rulează sistemul de operare Android TV, are display LED cu diagonala de 80 cm, cu rezoluție de 1.366 x 768 pixeli și rată de împrospătare a ecranului de 60 Hz. Unghiul de vedere maxim oferit este de 178 de grade.

Televizorul are design modern, cu margini foarte înguste pe trei părți. Modelul are trei porturi HDMI, două porturi USB, unul Ethernet, slot CI și intrare AV. Este disponibil și un jack audio de 3.5 mm. Mai mult, dispozitivul oferă conectivitate wireless Bluetooth 5.0 și Wi-Fi (în benzile de 2.4 și 5 GHz).

Citește și Din 14 aprilie, la Lidl: Dispozitiv 2-în-1 util în mașină sau în escapadele în aer liber

Dispozitivul, modelul Xiaomi Mi TV P132, are procesor quad-core MediaTek MSD6683 de 1,2 GHz, memorie RAM de 1,5 GB și oferă capacitate de stocare internă de 8 GB. Mai mult, oferă suport pentru tehnologiile audio Dolby Audio și DTS-HD. Televizorul include două difuzoare, fiecare cu putere de 5 W.

Lidl
Xiaomi Mi TV P132

Totodată, dispozitivul beneficiază de tehnologiile de streaming Chromecast și Miracast. Acestea permit transmiterea ușoară pe televizor a conținutului de pe smartphone-uri sau tablete.

Telecomanda poate da comenzi, prin intermediul Bluetooth, indiferent de direcția în care este orientată și dispune de control vocal integrat (buton dedicat pentru Google Assistant). Mai mult, telecomanda include butoane dedicate pentru serviciile de streaming video Netflix și Amazon Prime.

Televizorul va fi disponibil la Lidl începând de joi, 14 aprilie, la prețul de 1.000 de lei. Prețul este bun. La eMAG, același model costă 1.158 de lei, iar la Carrefour costă 1.100 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult