Aşteptat cu mare interes, Lenovo Z5 se dovedeşte a fi un smartphone mid-range plictisitor, cu „breton”

05.06.2018
Lenovo a lăsat în ultimele săptămâni impresia că va lansa primul smartphone din lume cu display care acoperă toată partea frontală. Din păcate modelul Z5, pe care compania tocmai l-a anunţat, a dezamăgit multă lume. Smartphone-ul are „breton”, dar şi o margine vizibilă în partea de jos a display-ului.
 
Lenovo Z5 este un mid-range cu chipset Snapdragon 636, 6 GB memorie RAM şi stocare internă de 64 sau 128 GB. Terminalul dispune de o cameră duală obişnuită, în configuraţie 16 MP + 8 MP. În rest, Z5 mai include baterie de 3.300 mAh şi display cu diagonala de 6,1 inci, cu format al imaginii 19:9. 

Versiunea cu stocare internă de 64 GB costă, în China, echivalentul a 170 de euro. Varianta de 128 GB are un preţ de 240 de euro. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video