Creația unui leneș sau a unui geniu? Spărgătorul automat de semințe există

22.11.2021
Creația unui leneș sau a unui geniu? Spărgătorul automat de semințe există

Consumul de semințe de dovleac sau floarea soarelui este o activitate preferată de mulți oameni, din păcate de multe ori cu consecințe nefaste asupra mediului înconjurător. Dovadă stau mormanele de coji de lângă băncile din parcuri sau dintre blocuri.

Pentru cei mai leneși consumatori există un aparat special care poate sparge semințele. Comoditatea vine, însă, cu un preț destul de piperat. Un model care sparge semințe de diferite mărimi este disponibil în magazinul online Fruugo.ro la prețul, redus, de 169 de lei. Pe AliExpress, același model putea fi comandat la prețul de 85 de lei, la momentul redactării articolului.

Dispozitivul are dimensiunile 65 x 70 x 72 mm și o putere de 0,5 W. Aparatul dispune de acumulator cu capacitate de 1.000 mAh, care poate fi încărcat prin intermediul mufei USB-C.

Potrivit producătorului, dispozitivul poate detecta semințele stricate. Aflatoxina din cele contaminate poate afecta sănătatea. Mai mult, se pare că aparatul are un sistem optic care previne rănirea degetelor copiilor, în cazul în care aceștia le introduc în orificiile pentru semințe.

Produsul este disponibil în mai multe combinații de culori, printre care: alb cu teal, alb cu roz sau galben cu verde.

CITEȘTE ȘI:

Video Go4it: Mini-turbina eoliană oferă energie în locuri fără electricitate

Lidl: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult