Cutia milei, acum high-tech. Biserica Anglicană va accepta plăţi prin intermediul serviciilor Apple Pay şi Google Pay

26.03.2018

Unele biserici refuză să se adapteze la realităţile actuale. Altele adoptă noile tehnologii, pentru a fi în pas cu generaţiile tinere.

 

Biserica Anglicană va accepta plăţi prin intermediul serviciilor Apple Pay şi Google Pay în toate cele 16.000 de biserici pe care le are. Acestea vor fi echipate cu dispozitive SumUp Air modificate pentru astfel de tranzacţii.

 

Enoriaşii vor putea face donaţii la cutia milei cu smartphone-ul sau plăti pentru alte servicii. Soluţia „ne face să ne simţim ca o parte a secolului 21”, a declarat un reverend.

Proiectul a primit undă verde după ce a fost testat cu succes în 40 de biserici.

 

Biserica Anglicană a anunţat recent şi un parteneriat cu guvernul. Clădirile sale vor găzdui echipamente de telecomunicaţii, pentru a îmbunătăţi accesul la internet în mediul rural. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult