DJI Mini 3 Pro scos din cutie și demonstrat înainte de anunțul oficial. VIDEO

08.05.2022

DJI Mini 3 Pro, următoarea dronă de dimensiuni reduse a producătorului chinez, încă nu a fost nici măcar anunțată oficial, însă deja există clipuri de unboxing pentru aceasta și chiar un clip demonstrativ care dovedește că imaginile sunt reale. Aceste noi imagini au confirmat astfel atât design-ul final al dronei, cât și capabilitățile sale.

DJI Mini 3 Pro va fi un upgrade semnificativ față de Mini 2

Noul model de dronă de la DJI va fi livrat în mai multe versiuni, la diverse praguri de preț. Modelul standard, DJI Mini 3 Pro va fi livrat doar cu drona, elice de schimb și un controller „tradițional”. Modelul prezentat în acest unboxing este însă cel care include noua DJI RC, o telecomandă care integrează un ecran. Astfel, utilizarea smartphone-ului nu mai este necesară cu această telecomandă. Telecomanda DJI RC include și propriul slot pentru carduri microSD, care permite înregistrarea semnalului video al dronei în timp real. Astfel, ai întotdeauna un backup pentru materialele înregistrate, chiar și în cazul unui accident care poate duce la pierderea sau distrugerea dronei.

DJI Mini 3 Pro adoptă un design diferit, fiind acum echipată cu senzori în toate direcțiile. Avem senzori de proximitate în partea din față, doi senzori îndreptați spre spate, cât și doi senzori mari în partea de jos. Acestea vor permite dronei să se ferească de obstacole automat, spre diferență de generațiile anterioare de DJI Mini, care nu beneficiau de astfel de capabilități. De asemenea, după lansare, va fi lansat un update de firmware care va permite capabilități ActiveTrack, pentru urmărirea automată a subiectului.

Toate acestea vor veni la un preț mai mare

Camera foto va fi cel mai mare upgrade de performanță, însă, aceasta folosind un senzor mult mai mare și un gimbal îmbunătățit, care oferă stabilizare pe trei axe. De altfel, camera poate fi rotită acum la 90 de grade, pentru captură în format portret, pentru social media. Capabilitățile de înregistrare video vor fi semnificativ mai bune, cu filmare 4K la 60 de cadre pe secundă, față de 30 pe Mini 2, cu capabilități HDR.

Anunțul oficial este așteptat peste câteva zile, pe 10 mai. Prețul pentru pachetul DJI Mini 3 Pro și DJI RC ar putea sări însă de 1.000 de euro, iar pachetul Fly More va fi disponibil separat, cu un încărcător pentru trei baterii, două baterii extra și elice în plus.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult