Drona care nu se poate prăbuşi

16.02.2017

O problemă mare a dronelor scumpe este că pe mâinile unor piloţi puţin experimentaţi pot fi distruse uşor. O firmă a anunţat un aparat zburător de acest fel care nu se poate prăbuşi. Adică acest lucru este posibil, dar nu păţeşte nimic.

 

Drona este înconjurată de o cuşcă de protecţie din metal, sferică, iar dispozitivul cântăreşte doar 350 de grame. În cazul în care rămâne fără baterie sau îşi pierde semnalul, Droneball cade pe pământ, iar datorită formei sferice a sistemului de protecţie impactul este mult atenuat.

Camera de pe dronă poate filma la calitate Full HD. Proiectul este finanţat prin intermediul platformei de crowdfunding Indiegogo. Acolo, o dronă poate fi comandată la preţul de 350 de dolari. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult