Eufy EverCam este o cameră de supraveghere wireless, cu autonomie a bateriei de un an

17.04.2018

O firmă a strâns cu succes fondurile necesare pentru a dezvolta o cameră de supraveghere wireless. Proiectul Eufy EverCam a fost finanţat prin intermediul platformei Kickstarter. Dispozitivul promite să ofere autonomie a bateriei de un an, fără a fi conectat la priză. Acumulatorul camerei are o capacitate uriaşă, de 13.400 mAh.

 

Eufy Evercam este dezvoltată de o firmă deţinută de cunoscutul producător de accesorii Anker. Camera poate înregistra la calitate Full HD şi are un unghi de vizualizare de 140 de grade.

 

Deşi este wireless, EverCam nu se conectează direct la benzile Wi-Fi de 2.4 şi 5 GHz, din raţiuni de securitate. În schimb, se conectează fără fir, printr-o bandă proprie, la un hub, conectat la reţea prin Ethernet.

Conţinutul poate fi salvat fie pe un card microSD (unul de 16 GB este inclus în cutie), fie în cloud (3 dolari/lună).

 

Eufy EverCam costă, promoţional, 200 de dolari, iar livrările vor începe în luna septembrie a acestui an.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult