GoTech World 2022. Robert Stoean: Secretul retenției angajaților este comunitatea

23.11.2022
Foto: Profimedia Images

GoTech World, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, ce a avut loc luna aceasta la Romexpo București, a reunit peste 80 de companii de top, cunoscute la nivel național și internațional în domeniul IT & Digital și peste 14.900 de vizitatori, profesioniști din domenii precum IT & Digital, Retail, E-Commerce, Marketing, Auto, Agricultură, Healthcare & Pharma, Real Estate, FMCG, Energie, Telecom.

Evenimentul este organizat de 11 ani și, chiar dacă în 2020 și 2021 a avut loc doar online, acest lucru nu a scăzut nici pe departe interesul pentru participare și networking, mai mult, a întărit această mare comunitate, unită de pasiunea pentru tehnologie.

Despre comunitate în domeniul IT ne povestește și Robert Stoean, Community Manager Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea de servicii și produse software, reprezentant al gigantului Cognizant în România.

Întrebat ce înseamnă o comunitate în domeniul IT, Robert a declarat: „Suntem peste 2.500 de angajați care avem scopuri comune, avem aceeași pasiune pentru tehnologie, urmărim aceleași lucruri și, în același timp, punem la dispoziție uneltele în așa fel încât toți colegii din comunitate să își poată atinge obiectivele de carieră, să simtă că pot face schimb de experiență”.

Un alt lucru important de știut este că în industria IT oportunitățile de angajare sunt mari, iar Cognizant Softvision recrutează în continuare la nivel național. „Suntem în continuare în căutare de colegi pasionați de tehnologie”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult