ICEE.fest 2017. Alex Khan, expert în social media: Cel mai important tip de conţinut pe care îl poţi folosi în acest moment pe Facebook este live video

19.06.2017

Pentru a avea succes pe Facebook trebuie să ai trei calităţi, potrivit lui Alex Khan, Social Media Coach, care lucrează cu unele dintre cele mai mari companii din lume. În primul rând trebuie să înţelegi la ce eşti foarte bun, apoi să te cunoşti foarte bine şi, nu în ultimul rând, să fii consistent în ceea ce faci.

 

În ceea ce priveşte paginile mici care doresc să crească fără a da cheltui bani, acestea trebuie să investească în conţinut, crede Khan. Apoi, proprietarii lor trebuie să înveţe să interacţioneze cu fanii. Pe măsură ce primeşti mai multe interacţiuni, precum Like, Share sau comentarii, Facebook va arăta conţinutul tău la mai mulţi oameni, a declarat expertul într-un interviu acordat Go4it cu ocazia ICEE.fest 2017.

 

Alex Khan crede cu tărie că cel mai important tip de conţinut pe care îl poţi folosi în acest moment este live video, deoarece are cel mai mare reach pe Facebook. Poţi face tot felul de lucruri trăznite pentru a avea succes.

 

Un exemplu este şi clipul live video realizat de BuzzFeed în aprilie 2016: 800.000 de oameni au privit live pe Facebook cum doi angajaţi ai publicaţiei au făcut un pepene verde să „explodeze” după ce au înfăşurat în jurul lui sute de benzi elastice.

În ceea ce priveşte alte tipuri de conţinut video, creatorii trebuie să înţeleagă că se află în competiţie cu toată lumea. „În cazul meu, concurez cu mama, cu prietenii cei mai buni”, a spus expertul. Aşa că trebuie să cunoşti care sunt lucrurile aşteptate de comunitatea ta. „Trebuie să înţelegi că este foarte important să asculţi cu atenţie comunitatea ta. Deoarece oamenii vin datorită conţinutului şi rămân datorită comunităţii”, a explicat Khan.

 

Puteţi vedea interviul complet pe care ni l-a oferit Alex Khan la ICEE.fest în clipul ataşat. 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult