Messenger Lite primeşte funcţia de apeluri video

08.03.2018

Messenger Lite, aplicaţia de chat de la Facebook cu un consum mai redus de resurse, primeşte o nouă funcţie. Este vorba despre apelurile video.

 

Aceasta era principala caracteristică care îi făcea pe mulţi utilizatori să nu renunţe la aplicaţia standard, care a devenit foarte aglomerată şi afişează reclame.

 

Messenger Lite are dimensiuni cu 50% mai reduse decât Messenger. Mai mult, aplicaţia a fost optimizată pentru a funcţiona pe smartphone-uri cu hardware mai slab.

 

CITEŞTE ŞI: Anvelopele inteligente fac pereche bună cu farurile smart

 

Messenger Lite a fost lansată în 2015, pentru a încuraja utilizatorii din statele emergente să folosească serviciul de chat al Facebook. Aplicaţia a devenit, însă, foarte populară şi în Occident. În total, versiunea Lite este instalată pe mai mult de 100 de milioane de telefoane.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult