Messenger Lite primeşte funcţia de apeluri video

08.03.2018

Messenger Lite, aplicaţia de chat de la Facebook cu un consum mai redus de resurse, primeşte o nouă funcţie. Este vorba despre apelurile video.

 

Aceasta era principala caracteristică care îi făcea pe mulţi utilizatori să nu renunţe la aplicaţia standard, care a devenit foarte aglomerată şi afişează reclame.

 

Messenger Lite are dimensiuni cu 50% mai reduse decât Messenger. Mai mult, aplicaţia a fost optimizată pentru a funcţiona pe smartphone-uri cu hardware mai slab.

 

CITEŞTE ŞI: Anvelopele inteligente fac pereche bună cu farurile smart

 

Messenger Lite a fost lansată în 2015, pentru a încuraja utilizatorii din statele emergente să folosească serviciul de chat al Facebook. Aplicaţia a devenit, însă, foarte populară şi în Occident. În total, versiunea Lite este instalată pe mai mult de 100 de milioane de telefoane.

 

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult