A zburat 640 de km pentru a-l întâlni pe iubitul de la distanţă, dar a avut parte de o mare surpriză

A zburat 640 de km pentru a-l întâlni pe iubitul de la distanţă, dar a avut parte de o mare surpriză

O studentă a zburat 640 de kilometri pentru a-l întâlni pe tânărul din Olanda cu care avea o relaţie de la distanţă. Cei doi s-au întâlnit la Barcelona, unde au întreţinut relaţii intime, iar după aceea au ţinut legătura pe internet.

 

Sophie Stevenson, în vârstă de 24 de ani, a zburat recent la Amsterdam pentru a-l reîntâlni pe Jesse Mateman. Bărbatul nu a apărut, însă, la aeroport, iar şase ori mai târziu tânăra a primit un mesaj de la el: „A fost o glumă!”, dar şi „You were pigged”. „Pulling a pig” este un joc practicat de bărbaţi, în care unul dintre participanţi reuşeşte să cucerească cea mai urâtă sau neatractivă femeie dintr-un grup de fete. În acest caz nu este cazul, deoarece Sophie nu este o persoană neatractivă. „Mi s-a făcut rău pe loc când am aflat”, a declarat ea. 

Când l-a întrebat „Cum poţi să fii atât de crud?”, tânărul a blocat-o pe Stevenson pe toate platformele pe care ţineau legătura.

 

 

 

Incidentul, povestit de Sophie pe o reţea de socializare, s-a viralizat, iar internauţii au condamnat gestul lui Jesse.

 

După această întâmplare, tânăra le-a atras atenţia tuturor celor care au relaţii de la distanţă, via internet, să aibă mare grijă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult