Acest vibrator poate plasa rapid o comandă pentru pizza după ce este folosit

Acest vibrator poate plasa rapid o comandă pentru pizza după ce este folosit

CamSoda, o companie cunoscută pentru jucăriile sexuale bizare pe care le lansează (vă mai amintiţi de autentificarea pe site cu organul sexual sau de dispozitivul care vibrează mai tare atunci când creşte preţul la bitcoin?), a mai anunţat un produs inedit. Este vorba despre un vibrator prin intermediul căruia se poate face o comandă pentru pizza.

 

RubGrub are un buton conectat la internet, similar cu Amazon Dash Button. Atunci când este apăsat, acesta plasează o comandă pentru o pizza mare cu brânză. Datele de card şi alte informaţii, precum adresa, sunt memorate local, direct în buton, atunci când vibratorul este cumpărat.

 

CITEŞTE ŞI: Doi foşti angajaţi ai unei companii de IT călătoresc în jurul lumii cu banii câştigaţi de pe urma clipurilor video cu scenele lor de amor

 

Dispozitivul, aflat încă în faza de dezvoltare, funcţionează deocamdată doar împreună cu aplicaţia Domino’s, dar pe viitor va accepta şi alţi furnizori.

 

 

De ce era necesar un astfel de produs? „Pentru că după ce arzi calorii prin masturbare corpul începe să se concentreze pe alte nevoi primare”, potrivit CamSoda. În retail, RubGrub va costa 20 de dolari.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult