Campanie anti-Trump: Dacă eşti femeie şi intenţionezi să călătoreşti în SUA ai putea avea nevoie de un „P***y Protector”

11.11.2016
Campanie anti-Trump: Dacă eşti femeie şi intenţionezi să călătoreşti în SUA ai putea avea nevoie de un „P***y Protector”

Femeile care s-au îmbarcat zilele trecute în zboruri spre SUA de pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie au avut parte de o surpriză. Au primit nişte dispozitive gratuite numite „P***y Protectors”. Iniţiativa le aparţine la doi tineri din Watford, Chaz Mather şi Lucy Jones, şi este o formă de protest după alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite.

După cum multă lume ştie, Donald Trump a declarat, într-o conversaţie privată care a fost înregistrată, că atunci când îi place o femeie o apucă de organul genital. Această declaraţie a stârnit controverse uriaşe, dar scandalul iscat nu a fost suficient pentru ca Trump să piardă alegerile.

 

 

Dispozitivul „P***y Protector” este un fel de capcană pentru şoareci pe care apare o imagine cu o pisică şi mesajul „TRUMP OFF”.

 

Cei doi „inventatori” au lansat şi un cont de Twitter numit @PussyProtection, pe care îşi popularizează gadgetul.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult