Cearta provocată de locul în care trebuie pus televizorul a dus la divorţ

O tânără de 28 de ani din Egipt a cerut divorţul la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit cu soţul ei în vârstă de 30 de ani. Motivul? Acesta face toate treburile în casă şi nu o lasă să mişte obiectele aranjate de el. Cearta finală a pornit de la un televizor inteligent, pe care femeia îl dorea pus în alt loc din casă.

Femeia, Samar M., a declarat că nu mai suportă. Bărbatul ei, Mohammad S., este patronul unui magazin de haine şi, deoarece are un manager, îşi dedică aproape tot timpul liber curăţeniei şi altor treburi casnice, printre care şi rearanjarea periodică a mobilei. Tânăra a declarat că înainte de căsătorie bprbatul nu era aşa. Şi mama lui a confirmat că nu făcea treburi prin casă. Samar ar vrea să facă şi ea câte ceva, dar nu este lăsată de Mohammad.

„Soţul meu este o gospodină. El este femeia în casă. Nu mă lasă să ating nimic şi se ocupă el de tot, de la gătit şi până la curăţenie. Eu nu pot avea o părere despre nimic, nici măcar despre locul în care ar fi bine să punem televizorul”, a declarat soţia pentru un ziar din Egipt. 

Acesta nu este primul divorţ rapid recent din lumea musulmană. Anul trecut, un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe smartphone pentru a răspunde la mesaje.

Potrivit Gulf News, bărbatul s-a izbit de un zid când a încercat să îi facă avansuri soţiei în camera de hotel, deoarece femeia era prea preocupată să răspundă la mesajele de felicitare. Soţul i-a cerut tinerei să înceteze să mai folosească telefonul, iar aceasta s-a enervat şi i-a spus că prietenii ei sunt mai importanţi. La scurt imp, bărbatul a părăsit hotelul, dar nu înainte de a-i spune soţiei că divorţează.