Cearta provocată de locul în care trebuie pus televizorul a dus la divorţ

Cearta provocată de locul în care trebuie pus televizorul a dus la divorţ

O tânără de 28 de ani din Egipt a cerut divorț la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit cu soţul ei în vârstă de 30 de ani.

Motivul? Acesta făcea toate treburile în casă şi nu o lăsa să mişte obiectele aranjate de el. Cearta finală a pornit de la un televizor inteligent, pe care femeia îl dorea pus în alt loc din casă.

Femeia, Samar M., a declarat că nu mai suportă. Bărbatul ei, Mohammad S., este patronul unui magazin de haine şi, deoarece are un manager, îşi dedică aproape tot timpul liber curăţeniei şi altor treburi casnice, printre care şi rearanjarea periodică a mobilei.

Tânăra a declarat că înainte de căsătorie bărbatul nu era aşa. Mama lui a confirmat că nu făcea treburi prin casă. Samar ar vrea să facă şi ea câte ceva, dar nu este lăsată de Mohammad.

Femeia a explicat cum s-a ajuns la divorț

„Soţul meu este o gospodină. El este femeia în casă. Nu mă lasă să ating nimic şi se ocupă el de tot, de la gătit şi până la curăţenie. Eu nu pot avea o părere despre nimic, nici măcar despre locul în care ar fi bine să punem televizorul”, a declarat tânăra pentru o publicație din Egipt.

Acesta nu este primul divorţ rapid recent din lumea musulmană. Acum câțiva ani, un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe smartphone pentru a răspunde la mesaje.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult