Un bărbat care a încercat să-şi facă un selfie cu un urs în fundal a fost ucis de animal

Un bărbat care a încercat să-şi facă un selfie cu un urs în fundal a fost ucis de animal

Un bărbat din India care a vrut să îşi facă un selfie cu un urs în fundal a fost ucis de animal. Prabhu Bhatara se întorcea de la o nuntă cu un automobil, iar la un moment dat a coborât pentru a-şi face nevoile. Atunci a observat ursul şi a vrut să îşi facă un selfie cu animalul în cadru.

 

Alţi pasageri din vehiculul din care a coborât bărbatul l-au atenţionat că ursul se apropie, dar Bhatara i-a ignorat. În loc să ajute cumva victima, unii dintre pasagerii din vehicul au filmat incidentul cu telefoanele, iar înregistrarea a ajuns pe internet. Doar un câine maidanez aflat în zonă a încercat să alunge ursul.

 

În urmă cu trei ani U.S. Forest Service le-a cerut oamenilor să evite să îşi facă selfie-uri cu urşi sălbarici

 

Acesta este al treilea incident de acest fel petrecut în statul Odisha din India în ultimele 12 luni. Alţi doi bărbaţi au murit după ce au încercat să îşi facă selfie-uri cu elefanţi.

În 2016, India ocupa primul loc în topul ţărilor cu cele mai multe decese cauzate de selfie-uri, potrivit unui studiu al companiei Priceonomics. Se pare că bărbaţii riscă mai mult în căutarea selfie-ului perfect. Din cele 49 de cazuri de decese identificate în studiul citat, în 36 au fost implicaţi bărbaţi. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult