Un presupus fost ofiţer de informaţii susţine că NASA are o „colonie de copii sclavi” pe Marte

01.07.2017
Un presupus fost ofiţer de informaţii susţine că NASA are o „colonie de copii sclavi” pe Marte

Un post de radio american a relizat un interviu cu un presupus fost ofiţer CIA, specializat în misiuni clandestine, care susţine că NASA operează o „colonie de copii sclavi” pe Marte.

În era ştirilor false s-au găsit foarte mulţi oameni care să creadă această teorie, iar agenţia spaţială a fost nevoită să nege aceste zvonuri, oricât de penibile ar fi.

Se ştie că NASA nu mai are, în acest moment, un buget suficient de Mare pentru a duce oameni pe Marte, dar Robert David Steele spune că agenţia are deja o colonie acolo, în care se găsesc copii răpiţi.

Potrivit lui, sunt luaţi copii mici deoarece călătoria până acolo durează 20 de ani. Când ajung pe Planeta Roţie, aceştia sunt deja maturi. Iar asta e nimic pe lângă alte acuzaţii. Potrivit presupusului fost agent CIA, copiii sunt sodomizaţi, iar uneori ucişi în experimente oribile.

Cel care a realizat interviul cu Steele este Alex Jones, un om de radio recunoscut pentru teoriile conspiraţiei pe care le promovează.

NASA a trebuit să vină cu o poziţie după aceste acuzaţii. „Există un singur zvon idiot pe internet? Asta e o ştire”, a declarat Guy Webster, purtătorul de cuvânt al agenţiei, pentru Daily Beast.

„Nu sunt oameni pe Marte. Sunt foar rovere active pe Marte. A fost o ştire recentă care a susţinut că nu sunt (n.e. – rovere). Sunt. Dar nu sunt oameni acolo”, a continuat el.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News