RealDoll a prezentat noua generaţie de „femei cyborg”: acestea vorbesc, au puls şi zâmbesc

RealDoll  a prezentat noua generaţie de „femei cyborg”: acestea vorbesc, au puls şi zâmbesc
Producătorul de păpuşi pentru sex de lux RealDoll a prezentat o nouă generaţie de „femei cyborg” care au părţi de corp interschimbabile, temperatură a corpului, vorbesc „murdar”, au puls, se mişcă şi zâmbesc.
 
Păpuşile vor putea fi setate şi controlate de utilizatori prin intermediul aplicaţiei pentru smartphone. 
 
Maşinile nu vor înlocui, potrivit producătorului, oamenii în relaţiile sexuale, în ciuda avertismentelor date de unii experţi. „Aceşti roboţi vor oferi o experienţă sexuală diferită de sexul între oameni”, a declarat Matt McMullen, directorul executiv al RealDoll.  Noile modele vor fi lansate pe piaţă în 2017, la împlinirea a 20 de ani de către companie. 
 
McMullen a anunţat şi un sistem de inteligenţă artificială care va fi implementat în produsele sale. Aceasta va fi implementată direct în păpuşi sau va putea fi experimentată în realitatea virtuală. Pe măsură ce trece timpul, păpuşile RealDoll vor deveni mai inteligente. Ele îşi vor aminti lucruri despre partener. 
 
 
RealDoll produce, încă din 1997, unele dintre cele mai realiste, dar şi scumpe, păpuşi pentru sex. Clienţii îşi pot personaliza viitoarea „parteneră” şi pot alege dintr-o gamă foarte largă de modele. Pentru fiecare păpuşă sunt necesare 80 de ore de lucru, iar în fiecare an compania livrează 300-400 de unităţi. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult