Facebook îşi obligă angajaţii să folosească telefoane Android

Facebook îşi obligă angajaţii să folosească telefoane Android

Aplicaţia Facebook pentru telefoane iPhone se prezintă bine, prea bine dacă luăm spre comparaţie versiunea acesteia pentru telefoane Android, motiv pentru care cei aflaţi la conducerea companiei au decis să grăbească puţin ritmul în care lucrează la aceasta, obligând angajaţii Facebook să renunţe la telefonul iPhone în favoarea unui terminal Android.

Motivaţia este cât se poate de simplă. Confruntaţi zilnic cu problemele şi limitările aplicaţiei Facebook pentru Android, angajaţii companiei vor fi impulsionaţi să ia mult mai în serios remedierea acestora. În breaslă, tactica mai este cunoscută sub denumirea „dogfooding” şi folosită adesea în companii, însemnând practic constrângerea angajaţilor la folosirea propriilor produse, oricât de slabe ar fi acestea în comparaţie cu alternativele competitoare, motivând astfel îmbunătăţirea acestora.

Angajaţii Facebook sunt nevoiţi să renunţe la telefonul iPhone în favoarea unui terminal Android, pe care să experimenteze mai mult cu aplicaţia Facebook pentru Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult