Gmail oferă de acum 10 GB spaţiu de stocare gratis

25.04.2012
Gmail oferă de acum 10 GB spaţiu de stocare gratis

Odată cu lansarea serviciului Google Drive, compania a oferit motive de bucurie şi pentru utilizatorii Gmail, majorând limita spaţiului de stocare gratuit la 10 GB.

Gmail oferă de acum 10 GB spaţiu de stocare gratis

Google apreciază că ajustarea limitei de spaţiu la noua capacitate de stocare nu va dura mai mult de 24 ore, aducând încă 1.5 GB suplimentari, peste limita de 7.5 GB impusă până acum.

Trebuie ştiut că utilizatorii nou înscrişi la serviciul Google Drive, care aleg să extindă cei 5 GB spaţiu de stocare gratuit plătind pentru unul din pachetele de 25 GB, 100 GB, sau 1TB, pot utiliza acest spaţiu şi cu serviciul Gmail.

Dacă preferăm versiunile gratuite ale acestor servicii, va trebui să ne mulţumim cu limita de 10 GB pentru Gmail, respectiv 5 GB pentru Google Drive.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult