Instagram adaugă funcţie de căutare în interfaţa web

21.07.2015
Instagram adaugă funcţie de căutare în interfaţa web

După ce mai întâi a trecut la un nou design şi a crescut limita privind rezoluţia maximă acceptată pentru poze, Instagram aduce încă o îmbunătăţire care simplifică modul în care descoperim conţinut.

Astfel, utilizatorii Instagram care accesează reţeaua de socializare folosind interfaţa web vor putea căuta imagini folosind cuvinte cheie, hashtag-uri, specificând o locaţie anume sau nume de utilizator. În plus, Instagram adaugă în interfaţa desktop pagini dedicate pentru tag-uri şi locaţii, afişând imagini relevante pentru tag-ul sau locaţia căutată.

Instagram adaugă funcţie de căutare în interfaţa web

Potrivit dezvăluirilor făcute în pagina oficială de Twitter, noua interfaţă Instagram pentru desktop este activată chiar de astăzi, îmbunătăţind experienţa oferită utilizatorilor care doresc să acceseze serviciile reţelei direct din web browser.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult