Orange lansează noi pachete de servicii complete – internet, televiziune şi mobil cu un singur abonament

26.09.2017
Orange lansează noi pachete de servicii complete - internet, televiziune şi mobil cu un singur abonament

Numite Orange Love, noile pachete dedicate întregii familii includ servicii de acces la internet prin fibră optică, televiziune digitală şi servicii mobile cu 100% acoperire 4G în toate oraşele din România.

Clienţii cu abonamente Orange pentru servicii mobile care aleg serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300Mbps, pentru 8 euro pe lună, primesc gratuit serviciul de televiziune, cu o ofertă de 54 de canale. Clienţii au acces gratuit la canalele preferate şi pe ecranele mobile prin aplicaţia Orange TV Go.

Pentru serviciile de televiziune, clienţii pot obţine cu 3 euro în plus acces la pachetul extins cu 119  canale. De asemenea, pentru încă 3 euro în plus, viteza de download poate fi crescută la 1000Mbps.

Odată cu achiziţionarea pachetelor de servicii prin fibră, clienţii Orange Love primesc de două ori mai mult internet mobil faţă de traficul inclus în planul lor tarifar existent. Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love primesc 50GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele, pentru toţi membrii familiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult