RCS & RDS lansează Digi Online, cu posturi TV gratuite

RCS & RDS lansează Digi Online, cu posturi TV gratuite

Cel mai mare operator de cablu din România, RCS & RDS, lansează propria platformă online de divertisment, pe care va transmite mai multe posturi TV disponibile în reţeaua proprie.


UPDATE: RCS anunţă introducerea unui nou post TV în grilă. Este vorba de Paramount, deţinut de  VIMN, Viacom Inc, ne anunţă Digi24.

UPDATE 2: RCS scoate din lista de programe Look TV şi Live TV, posturi care vor transmite Liga 1.

UPDATE 3: Începând din 6 august 2014 din grila RCS face parte şi postul Paramount. ”Canalul TV Paramount va oferi abonatilor RCS & RDS o selectie de filme de succes din catalogul Paramount, detinut de compania-mama VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene si filme detinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate si imagini exclusive din spatele scenei, precum si interviuri cu actori si regizori.”


Pentru început, accesarea serviciului se va face prin aplicaţiile de smartphone şi tabetă disponibile pentru Android şi iOS. RCS & RDS plănuieşte ca, în viitorul apropiat, să lanseze www.digi-online.ro, site care va facilita accesul la noua platformă din browser-ul web. (UPDATE: www.digi-online.ro a fost lansat, logarea se face cu aceleaşi date ca şi pentru aplicaţiile de mobile).


Citeşte şi:


„Cu noua platforma, abonatii Digi au acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar”.

Printre posturile ce vor fi disponibile pe Digi Online se numără canalele proprii Digi24, Digisport 1, 2 şi 3 dar şi o serie de posturi de muzică, ştiri şi documentare. Este de aşteptat ca numărul acestora să crească în timp, dar nu vă aşteptaţi să vedeţi Antena 3. Pe lângă transmisia live a posturilor în cauză, va fi disponibilă şi arhiva de emisiuni a posturilor proprii.

Aplicaţiile sunt gratuite pentru abonaţii RCS & RDS care au contract de televiziune şi internet fix. Contul pentru accesarea Digi Online poate fi creat din Digicare şi necesită confirmarea adresei de mail (va fi aceeaşi cu cea a contului de Digicare).

În ceea ce priveşte aplicaţiile Digi Online de smartphone şi tabletă, am testat ambele versiuni, de Android şi iOS şi ne putem declara mulţumiţi cu ceea ce oferă acestea la o primă versiune.

Mai este de lucru la interfaţă, dar accesul la transmiunile live şi emisiunile înregistrate se face uşor şi rapid. Poţi alege şi schimba în timpul redării calitatea stream-ului. De asemenea, poţi viziona trasmisiunile în full screen. În plus, sunt disponibile un ghid TV şi o secţiune de ştiri.

Dacă nu vă accepta contul când accesaţi un post, încercaţi să vă logaţi în pagina de setări. Probabil este un bug.

Download Digi Online pentru Android

Download Digi Online pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Digi Online, aplicatia pentru iOS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News