Creatorii Pokemon Go fac schimbări semnificative pentru a menţine interesul pentru joc ridicat

26.07.2016
Creatorii Pokemon Go fac schimbări semnificative pentru a menţine interesul pentru joc ridicat
Pokemon Go va beneficia în curând de o actualizare care ar putea veni cu pokemoni noi şi ar permite jucătorilor să facă schimburi şi să personalizeze un Pokestop. 
 
John Hanke, CEO al companiei Niantic, care dezvoltă jocul, a dezvăluit la ediţia din San Diego a convenţiei Comic-Con că Pokemon Go va suferi modificări care sunt aşteptate cu nerăbdare de jucători. 
 
Citeşte şi: Pokemon Go: Şapte lucruri pe care aş fi vrut să le fi ştiut atunci când am început să joc
 
Din răspunsurile lui Hanke se subînţelege faptul că noua versiune a jocului ar permite jucătorilor să folosească obiecte speciale care să transforme PokeStop-urile în puncte de vindecare pentru pokemonii răniţi sau care să atragă anumiţi pokemoni. 
 
 
Pe lângă declaraţiile făcute cu privire la schimbările PokeStop-urilor, John Hanke a menţionat şi faptul că numărul pokemonilor ar putea creşte. Momentan, jocul are 150 de tipuri de pokemoni.
 
Dezvoltarea jocului nu a neglijat o necesitate remarcată încă din prima zi de lansare: schimburile între jucători. Conform declaraţiilor de la Comic-Con San Diego, se lucrează la acest aspect cât şi la posibilitatea de înmulţire a pokemonilor şi crearea de noi tipuri. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult