DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae

18.08.2009
DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae

Scoţianul zburător nu mai este printre noi, însă Codemansters împreună cu familia McRae au decis ca următorul titlu din seria de simulatoare de raliu să fie lansat în onoarea sa. DiRT 2 va apărea la sfârşitul acestui an şi în continuare vom încerca să descoperim câteva din secretele pe care le ascunde. Jocul este dezvoltat şi va fi publicat de Codemasters, aşa încât ne aşteptăm la mult mai mult decât ne-a oferit Fuel.

DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae

DiRT a fost primul titlu din seria semnată Colin McRae de la Codemasters care a adus o variaţie de la cursele clasice de raliuri. Jocul a introdus mai multe clase de vehicule şi noi tipuri de curse. Pentru prima dată jucătorul a putut să intre într-o cursă pe circuit închis cu 10 competitori în acelaşi timp. Deşi personal nu am fost entuziasmat de DiRT, fiind mai repede un fan purist al raliurilor, jocul a fost bine primit de public şi presa de specialitate.

DiRT 2 aduce noi elemente reţetei de succes prezentate anterior, în forma integrării unor discipline noi din X Games-ul american. Odată cu ele intră în scenă şi câteva nume mari din competiţiile de peste ocean, cum ar fi Ken Block, autorul unor cascadorii incredibile cu al său Subaru WRX STI, Kevin Pastrana, campion în probele americane de raliu din 2006 până în 2008 şi Dave Mirra, o legendă a BMX-ului. În cele peste 100 de curse jucătorii vor trece prin noroi, păduri tropicale, sate părăsite şi stadioane europene. Cursele pe timp de noapte sunt şi ele o noutate, iar printre maşinile disponibile se numără şi Colin McRae 4, un prototip de maşină de raliuri creat chiar de scoţian şi care există şi în realitate.

În DiRT 2 vei putea goni cu Subaru WRX STI al lui Ken Block

La DiRT 2 a lucrat acceaşi echipă care şi-a pus semnătura pe DiRT şi GRID. Viitorul joc va arăta mult mai bine şi producătorul se laudă cu de două ori mai multe detalii vizuale decât în GRID. Din imagini şi trailer-e putem spune că motorul grafic arată bine şi efectele sunt la un nivel înalt. Pe partea de mecanică a jocului, echipa de programatori şi-a dat silinţa să păstreze reputaţia de realism a seriei.

Cerinţe de sistem (minime/recomandate):

CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz/Core 2 Quad 2,66 GHz; AMD Athlon 64 3000+/Athlon 64 X2 3800+
Video: Nvidia GeForce 6800/8800 GT; ATI Radeon X1300/X1950
RAM: 1 GB/2 GB
DirectX: 9/10, 11
HDD: 12,5 GB

DiRT 2 ne promite realism extrem şi grafică de două mai bună ca în GRID

DiRT 2 va fi lansat atât pe consolele de ultimă generaţie, cât şi pe PC. Din păcate pentru posesorii de calculatoare personale, ei vor trebui să aştepte până pe 9 decembrie pentru el. Lansarea pentru PS3 şi Xbox 360 este programată pentru 8 septembrie. Până când veţi pune mână pe joc vă puteţi delecta aici cu trailere şi imagini din Colin McRae DiRT 2.

DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae DiRT 2 – curse extreme în viitorul titlu din seria Colin McRae

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News