PlayStation 4 – care sunt specificaţiile, ce servicii şi ce jocuri oferă

21.02.2013
PlayStation 4 - care sunt specificaţiile, ce servicii şi ce jocuri oferă

Sony a anunţat oficial noua consolă de jocuri Play Station 4 în cadrul unui eveniment ţinut aseară la New York. Alături de lista cu principalele specificaţii şi imagini cu noul controller botezat DualShock 4, putem admira şi câteva trailere cu jocurile care vor fi disponibile în magazine la momentul lansării consolei PS4.

DualShock 4 aduce o serie de modificări semnificative faţă de vechile generaţii de controllere Sony, cum ar fi introducerea unei suprafeţe sensibilă la atingere (touch pad) cu suport pentru gesturi multi-touch, dar şi un LED Light Bar ce va avea roluri multiple în funcţie de jocul rulat.

PlayStation Eye 4, noua cameră video pentru PlayStation 4, beneficiază de doi senzori capabili să detecteze adâncimea şi include nu mai puţin de patru microfoane dedicate comenzilor vocale.

Află mai multe despre consola Sony PlayStation 4 din materialul publicat pe Go4games.ro

PlayStation 4 - controllerul DualShock 4

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult