Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari şase pokémoni

Autor: Adrian Popa 19.07.2016
Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari şase pokémoni
Pokémonii care îi apar fiecărui jucător de Pokémon GO în aplicaţie sunt diferiţi, iar în fiecare regiune, în funcţie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite tipuri. Dar unii pokémoni sunt mai rari decât alţii şi sunt câţiva „monştrii” pe care niciun utilizator al aplicaţiei nu a reuşit să îi prindă. Unii jucători s-au întrebat dacă aceştia chiar există cu adevărat. Se pare că există, potrivit celor care au disecat codul sursă al Pokémon GO. 
 
Citeşte şi: Pokemon Go: Şapte lucruri pe care aş fi vrut să le fi ştiut atunci când am început să joc
 
Potrivit utilizatorilor de Reddit, top şase cel mai dificil de găsit pokémoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto. 
 
 
Mew şi Mewtwo
 
Ditto nu este atalogat ca fiind un pokémon rar, dar acesta este foarte greu de găsit, datorită caracteristicilor sale unice de împerechere. Acest pokémon se poate împerecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni. 
 
Deocamdată nimeni nu ştie cum pot fi găsiţi pokémoni precum Mew sau Mewtwo. Unii jucători spun că este nevoie să călătoreşti în toată lumea pentru a-i descoperi, iar în foarte multe ţări şi regiuni jocul nu este încă disponibil.