Pokemon GO adaugă suport pentru brăţara inteligentă „Plus”. Blochează utilizatorii de telefoane cu root

12.09.2016
Pokemon GO adaugă suport pentru brăţara inteligentă „Plus”. Blochează utilizatorii de telefoane cu root
Chiar dacă numărul de utilizatori ai aplicaţiei Pokemon GO a început să scadă, Niantic abia acum începe să îmbunătăţească multe dintre aspectele acesteia. Primul upgrade major a modificat modul în care funcţionează funcţia „Nearby”, iar acum compania se concentrează pe adăugarea de componente noi. Astfel, cea mai nouă versiune adaugă funcţia „Buddy”, suport pentru accesoriul inteligent „Pokemon GO Plus”, dar repară şi o serie de probleme descoperite anterior.
 
 
Actualizarea a început să apară pe dispozitivele utilizatorilor în AppStore şi Google Play Store, putând fi descărcată gratuit pe ambele platforme. Suportul pentru Pokemon GO Plus este disponibil pe toate platformele, brăţara inteligentă putând acum fi conectată pentru a oferi notificări din aplicaţie, fără a fi necesară pornirea display-ului telefonului. Atât versiunea de Android, cât şi cea de iOS au primit securitate îmbunătăţită, aplicaţia blocând accesul celor cu telefoane echipate cu sistem de operare cu root sau jailbreak. Motivul pentru această decizie este numărul mare de trişori, care prin intermediul unor aplicaţii pot „păcăli” GPS-ul telefonului.
 

 

 
Noul „Buddy system” oferă celor care nu au foarte mult timp să se joace posibilitatea de a câştiga bomboane virtuale pentru un anumit tip de pokemon. Atât timp cât setezi unul dintre pokemonii deja prinşi ca „buddy”, în funcţie de distanţa parcursă folosind aplicaţia, poţi primi bomboane care sunt folosite la evoluarea acelui tip de pokemon. Interfaţa a fost de asemenea îmbunătăţită, facilitând selectarea mai rapidă a pokemonilor de dimensiuni mici, iar acum vor exista mai puţini timpi morţi în zonele cu semnal scăzut, jocul revenindu-şi mai repede după ce se conectează din nou la internet. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult