Sex virtual pe Facebook? Da, cu noul joc Zynga: The Ville

Sex virtual pe Facebook? Da, cu noul joc Zynga: The Ville

The Ville, inspirat de celebra serie The Sims, este cel mai realistic joc de socializare creat până acum pentru reţeaua Facebook. Noua aplicaţie a celor de la Zynga face parte din celebra serie Ville şi se alătură unor titluri foarte populare printre fanii genului: FarmVille, CityVille şi CastleVille.

Ca participanţi la joc, utilizatorii sunt îndemnaţi să-şi creeze o casă de vis în lumea virtuală a aplicaţiei, după care pot invita înăuntru amici din lista de prieteni Facebook. Atunci când cineva vine în vizită la casa ta virtuală, poţi interacţiona cu el în moduri considerate romantice în lumea de joc, câştigând experienţă pe parcurs şi primind acces la funcţiile avansate ale jocului.

Sex virtual pe Facebook? Da, cu noul joc Zynga: The Ville

Pe măsură ce acumulezi experienţă în lumea de joc, vei putea în cele din urmă să iniţiezi modul „happiness home run” sau „whoopee„, după cum l-a numit producătorul jocului David Gray, în cadrul unui interviu. Odată ce activezi acest mod de interacţiune, avatarul tău şi vizitatorul virtual vor începe să-şi dea jos din haine (dar nu pe toate), după care dormitorul este învăluit pentru câteva momente de norişori cu formă de inimioare.

Din păcate partenerii care fac sex virtual în jocul The Ville nu au opţiunea să se şi căsătorească în lumea de joc, astfel că aventura se opreşte aici, dacă nu cumva participanţii au alte planuri pentru lumea reală.

Surprinzător este că jocul nu impune restricţii în funcţie de vârstă, Zynga precizând doar că foloseşte sistemul de restricţii propriu reţelei Facebook. Pentru moment, reţeaua Facebook este deschisă oficial doar pentru utilizatori cu vârsta de peste 13 ani, dar există planuri pentru eliminarea acestei restricţii în viitor. Rămâne deci responsabilitatea părinţilor să-i protejeze pe copii de orice efecte negative, pe care un astfel de joc le-ar putea avea asupra celor mici.

Drept răspuns la criticile ce au catalogat jocul The Ville drept o aplicaţie pentru întâlniri virtuale cu tentă sexuală, creatorii jocului au explicat că nu fac decât să creeze o atmosferă romantică în lumea de joc. „Construieşti casa visurilor tale şi inviţi prietenii să se joace cu jucăriile tale. Canalul pentru relaţii romantice este doar o mică parte din joc„. Mai mult decât orice altceva, The Ville încearcă să imite interacţiunile obişnuite dintre oameni, iar micile picanterii au doar rolul de a face jocul mai interesant.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult