Alienware m15 este cel mai uşor şi subţire laptop de 15” pentru gaming creat vreodată de Alienware

04.10.2018
Alienware m15 este cel mai uşor şi subţire laptop de 15” pentru gaming creat vreodată de Alienware

Alienware m15 este cel mai compact laptop pentru gaming creat vreodată de Alienware, pentru formatul de 15”. Noul portabil foloseşte designul industrial „Epic”, cu suprafeţe din aliaj de magneziu. Disponibil în culorile Epic Silver şi Nebula Red, Alienware m15 permite gamerilor să se joace oriunde şi oricum doresc, fără a sacrifica performanţele ridicate pentru care sunt cunoscute sistemele Alienware.+

Descris drept este cel mai uşor şi mai subţire laptop de 15” pentru jocuri creat vreodată de Alienware, m15 este adresat celor care pun accent pe greutatea şi grosimea cât mai reduse.

Carcasa cu dimensiuni 36.3 x27.4 x 2.12 cm are o greutate de numai 2.16 kg şi poate adăposti procesoare Intel de a opta generaţie, respectiv acceleratoare grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 OC sau 1070 Max-Q, comatibile VR.

Noul portabil este compatibil şi cu amplificatorul grafic Alienware (Alienware Graphics Amplifier), accesoriu opţional care permite folosirea de plăci video pentru desktop). De pe lista dotărilor nu putea lipsi iluminare RGB Alien FX personalizabilă pe şase zone, tehnologia Alienware Cryo-Tech 2.0 pentru gestionarea eficientă a temperaturilor şi un acumulator de 90 Whr cu autonomie de până la 17 ore (dotare opţională).

Alienware m15  va fi disponibil la nivel global începând cu 25 octombrie. pe Alienware.com şi în magazinele de profil, cu preţuri care pornesc de la 1299 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult