Asus Tablet 810 – Windows 8 pe un ecran de 11.6 inch

05.06.2012
Asus Tablet 810 - Windows 8 pe un ecran de 11.6 inch

Asus Tablet 810 se prezintă drept o soluţie premium pentru amatorii de tablete cu sistem de operare Windows 8.

Modelul vine echipat cu un ecran Super IPS+ de 11.6 inch şi este construit în jurul platformei Intel Atom, cu procesor X86 bazat pe nucleul Medfield. Tableta cu o grosime de numai 8,7 mm – mai puţin decât o tabletă iPad – poate rula fără prea mari dificultăţi majoritatea aplicaţiilor pentru PC-uri desktop, având cel puţin teoretic un avantaj important în faţa competiţiei.

Alături de ecranul cu rezoluţie 1366×768 pixeli, tableta mai vine echipată cu două camere foto (8 MP şi 2 MP), dispozitiv SSD de 64 GB şi slot micro SD, 2 GB memorie RAM pentru aplicaţii şi doi conectori USB pentru periferice.

Asus Tablet 810 vine la pachet cu o tastatură detaşabilă de tip 2-in-1, prevăzută cu touchpad şi acumulator auxiliar. Din păcate preţul de achiziţie nu a fost dezvăluit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult