Panasonic Toughbook SX2 – portabilul business foarte rezistent, pe care lucrezi 14 ore

12.10.2012
Panasonic Toughbook SX2 - portabilul business foarte rezistent, pe care lucrezi 14 ore

Ultimul laptop Panasonic Toughbook cu care am avut de-a face era indestructibil. Nu ne credeţi? Am trecut cu maşina peste el şi a funcţionat la fel de bine după. Modelul faţă, Toughbook SX2 este ceva mai „sensibil”. Nu rezistă la cele 1,4 tone ale unei maşini, dar va face de ruşine multe alte portabile de pe piaţă. El este celebru pentru faptul că funcţionează după ce a fost jucăria din cuşca unui cimpanzeu. Laptopul a primit un update de hardware la ultima generaţie de procesoare de la Intel.

Pansonic Toughbook SX2 cântăreşte 1,5 kg

Panasonic Toughbook SX2 va fi dotat cu un procesor Intel Core i5-3320M, mulţi GB de RAM şi un HDD sau un SSD. Ecranul de 12.1″ va avea o rezoluţie de 1600×900 pixeli, iar carcasa este construită în aşa fel încât să suporte căzături de la o înălţime de 75 cm. Mai jos puteţi vedea un clip cu testele de rezistenţă la care este supus laptopul. În plus, producătorul se laudă că bateria poate oferi o autonomie de până la 14,5 ore. Ea a fost obţinută cu testul MobileMark 2007, însă în viaţa reală ea va fi uşor mai mică.

Toate aceste facilităţi nu sunt ieftine, însă modelele din seria Toughbook nu se adresează utilizatorilor de rând. Panasonic Toughbook SX2 va costa 2.650 $, urmând să ajungă în magazinele de peste ocean la finalul acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News