Razer lansează produse de gaming roz din seria Quartz Pink, cu ocazia Valentine’s Day

30.01.2019
Razer lansează produse de gaming roz din seria Quartz Pink, cu ocazia Valentine's Day

Produsele Razer sunt livrate în principal cu carcase negre, uneori fiind disponibile şi variante albe sau verzi ale produselor, unele dintre ele fiind chiar ediţii limitate. Desigur, câteva modele au primit şi o opţiune de culoare „Quartz Pink”, pe care compania o extinde în 2019. Astfel, Razer va vinde în ediţie specială Valentine’s Day un laptop, căşti, mouse, tastatură, gamepad, microfon şi chiar şi o husă de telefon în variantă Quartz Pink, aceste produse fiind dedicate fanelor jocurilor video.

Cel mai surprinzător produs din noua gamă Quartz Pink este Razer Blade Stealth, laptop-ul de productivitate al companiei, care este o alternativă foarte competentă la modelul MacBook Pro de 13” de la Apple. Acesta este singurul laptop din oferta companiei care primeşte o astfel de ediţie, însă nu este tocmai recomandat pentru gaming. Cu un procesor Core i7-8565U de la Intel, 16 GB RAM şi GeForce MX 150 cu 4 GB de memorie dedicată, acesta va rula cam orice aplicaţie de productivitate în parametri decenţi, însă Razer se aşteaptă la conectarea unui GPU extern pentru gaming.

Acesta este singurul produs de sine stătător care primeşte o versiune roz, restul fiind accesorii. Avem o ediţie roz a gamepad-ului pentru PlayStation 4, Raiju Tournament Edition, căştile Razer Kraken şi Kraken Pro V2, microfonul Razer Siren X, suportul pentru căşti Base Station Chroma şi ediţii roz ale perifericelor de gaming standard.

Tastatura Razer Huntsman, mouse-ul Razer Basilisk şi mousepad-ul cu luminiţe Goliathus Extended Chroma au de asemenea carcase sau elemente roz. De fapt, toate aceste periferice par a fi realizate de la zero cu noua schemă de culoare în minte. Toate elementele de la butoane, la carcasă şi până la cabluri sunt realizate din materiale vopsite în culoarea Quartz Pink. Alte periferice roz din gama Quartz sunt şi Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2, mouse-ul Razer Lancehead Tournament Edition, cât şi mousepad-ul Razer Invicta.

Cele mai puţin complexe produs din noua gamă de accesorii roz sunt o husă de plastic pentru Razer Phone 2, smartphone-ul de gaming pe care compania l-a lansat în toamna anului trecut şi urechile de pisică care pot fi ataşate căştilor Razer Kraken.

Preţurile par a fi în ton cu cele ale ediţiilor normale, însă Razer spune că fiecare produs va fi disponibil în cantităţi limitate în versiunea Quartz Pink.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult